De paniek bij de elite is groot en we kunnen nog rare dingen verwachten | Niburu

Alles wat zich hier in de materiële wereld afspeelt, is al geweest en blijft zich op een bepaald niveau herhalen in tijd en ruimte en nu sneller dan ooit spelen zich de taferelen voor onze ogen af. De materiële wereld waarin we leven is verdicht, verzwaard en vervuild en kan zich niet meer herstellen als voorheen.

Bron: De paniek bij de elite is groot en we kunnen nog rare dingen verwachten | Niburu

We leven in een kunstmatig gecreëerde matrix waarvan de tijd nu snel verstrijkt. De matrix gaat open, de sluier valt… ; daarom kunnen we ons soms zo gespleten en verdeeld voelen. We zitten opgesloten in een leefwereld die de onze niet is, die kunstmatig is…”

De spiritueel religieuze kant van dit verhaal en de paniek waarin de elite zou verkeren (ze weten als geen ander wat de gevolgen zijn en dat het spel anders gespeeld moet gaan worden), laten we maar even buiten beschouwing. De krachten die ons opgezadeld hebben met die kunstwereld zullen ooit moeten wijken of verdwijnen. Een basisprincipe als “niet werken, niet vreten” blijft een van de meest eerlijke, logische en natuurlijke elementen van een samenleving. In welke vorm dan ook, we gaan iets dergelijks terugkrijgen. Zonder slag of stoot zal dat echter niet gebeuren… -DGZ-