Zo gaan ze te werk… (vervolg)

Trump lijkt door één van de kampen in samenwerking met de verkiezingsuitslag in het zadel te zijn geholpen om de opkomende weerstand van het volk verder aan te zwengelen en de aanval te openen op de Centrale Banken. Dat centraal geleide systeem, waaronder ook het o.m. door hen ingevoerde globalisme valt, zal vernietigd moeten worden. De komende aanval hierop zal de zogenaamde “deep state” in hun hart treffen. Andere kampen, waaronder de kliek rond Obama-Clinton, zullen hiertegen weer tegenmaatregelen gaan nemen. Op de achtergrond zullen ongetwijfeld de nodige “oorlogjes” gevoerd worden. Verder speculeren over het waarom, door wie en hoe, leidt tot allerlei theorieën die gemakkelijk als samenzweringstheorie kunnen worden beschouwd of via de nieuwe oorlogskreet “fakenews!” kunnen worden ontkracht, maar reken er niet altijd op dat bepaalde theorieën niet op waarheid berusten.

Dan het delicate onderwerp pedofilie tot in de hoogste kringen (en dat niet alleen ik de VS). Al eerder werden we via de mainstream kranten op de hoogte gesteld van dergelijke bestaande kringen in Zweden en Groot-Brittannie. Al snel daarna verdween het thema weer en men berichtte liever over het weer, de verkiezingsbeloftes, een opgedoken video over Pispaay en andere sonsens. Niemand weet zeker of “onthullingen” dat ook daadwerkelijk zijn en of het alleen tot doel heeft ons af te leiden van het werkelijke probleem en daarmee de oorzaak van alle huidige ellende: het financiele systeem, gedragen door de Centrale Banken en de daarmee gepaard gaande decadentie.

Wat Amerika betreft moeten we dus rekening houden met de linkse krachten die er niet voor terugdeinzen om met grof geweld en vooral weer met medewerking van de grote en bekende media de “Trump Administration” proberen belachelijk te maken, te kleineren, te bedreigen met openbaringen, het uiten van allerlei beschuldigingen tot en met het op gang brengen van processen om Trump af te zetten of hem te vermoorden. Georganiseerde protesten laat men uiteraard gewild escaleren in de hoop dat de vlam in de pan slaat. Burgeroorlog-achtige toestanden in de VS lijken niet uitgesloten. De verwachting is dat “links” in de Verenigde Staten aanvankelijk flinke overwinningen boekt en erin slaagt om Trump’s beleid te dwarsbomen om hem en zijn regering gedeeltelijk vleugellam te maken. Zodra de voorbereidingen voor het bovengenoemde verweer zijn afgerond gaan we live meemaken hoe die komende aanvallen eruit gaan zien.

Een voor de gewone sterveling verborgen gehouden ontwikkeling die al tientallen jaren geleden ingeleid is, betreft bijvoorbeeld het bewust radicaliseren van de Islam. Jaren daarna worden dan via een “vluchtelingenstroom” de aanhangers geïmporteerd, die onder meer in Europa hun terreurdaden met behulp van (geheime) diensten, NGO’s en in het algemeen de “verborgen regering” uitvoeren. Hun slogans luiden: “dood, aan de ongelovigen!” en “we zullen zegevieren en Europa en de rest van de wereld veroveren!”. Het doel van die radicale minderbedeelde terreurbende is het gewelddadig veroveren en islamiseren van de wereld. Dat is ze de laatste pakweg 50 jaar als succesformule “aangeleerd”.

Meldingen dat ergens in Europa weer een paar van dergelijke figuren zijn opgepakt, zijn leesvoer voor het volk, meer niet. Een gevoel van onveiligheid, onzekerheid, chaos en angst en vooral weer verdeeldheid wordt gekweekt. Bij ongewijzigd beleid zullen deze ontwikkelingen gaan leiden tot grote onrust bij de bevolking en burgeroorlog-achtige toestanden. Precies dát schijnt dan ook de bedoeling te zijn. De gehersenspoelde linkse “Gutmenschen” als de grote profiteurs, zullen alles uit de kast halen om de ingeslagen weg te kunnen blijven vervolgen. Van openlijke gewelddadige Antifa-acties tot samenwerking met eerdergenoemde terroristen bij het plannen en uitvoeren van hun terreur.

Verder naar “Wat eraan komt”…